sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kirpparihommia biitsillä


Järkättiin kuulkaa kirpputori! Gili Eco Trustin kans, siis. Meininki oli, että kerättiin vanhoja rytkyjä, joita ihmiset meille halus lahjottaa ja sitte pojotettii tua yhes rantakuppilassa koko viikonloppu myymässä vaattehia. Saaduilla rahoilla maksellaan mein marraskuun megaklinikan kuluja, ja ostetaan lääkkehiä niin kissoille kuin hevoisillekin.

Etukäteen mietin et näinköhä joku vanhojen vaatteitten kirppari täällä mitään rahaa tua mutta jumaliste mikä järetön menestys tua oli! Varsinki paikallisväestö kävi suarastaan ahnehtimassa tavaraa ja meno oli ku ennen vanhaa Valtterilla, et siä et ehi ees nyssäköitäs purkaa ku siä on innokkaimmat jo omin lupinee myllämäämässä ja tonkimassa. Mutta myö myytii tosi halvalla (kaikki 10 000 - 50 000 rupiaa eli noin 65 senttiä viiva 3egee ja hilut), ja vaikka vaatteet oli käytettyjä ni ne oli silti hyvälaatusta, länsimaista paskaa, noin niiku suurimmaks osaks. Kun faktahan on että täällä jos ostat kaupasta jotain vaatetta, aivan uutenaki siis, ni saat olla iloin jos ekan pesun jälkeen on enää yhtään ehjää saumaa olemassa. Nimimerkki "Vihaan parsimista -69".

Kirpparihomma oli aika hauskaa ja tuon järjestäminen ei kauhiasti puuhaa vaatinu. Tullaan pitämään tämmösiä juttuja kyllä jatkossaki, se on varma. Miä saatana laitan vaikka miun sinne klinikalle pysyvän jonku "Aitoa paskaa"-kirpputorin pystyyn. Juu. Koska kaikilla on aina kaapeissa jotain rytkyjä mitä ne ei ikiin käytä, ja täällä lappaa myäs sen verran porukkaa lomailemasa ja kaikki ei vie kaikkee mukanaan ni voivatten lahjottaa miulle ja kas, mie myyn, mirrit kiittää!

Kuvasatoa alla. (Jeee, netti toimii vielkii!)


Toi yks Izabel tekee ei-kierrätykseen kelpaavasta lasitavarasta kaikkee kivaa. Noi on sikamakeita noi corona-pulloista tehdyt juamalasit!

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä