sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Pallogrillihommia

Miulla alkaa ihan oikiasti loppua huumori miun nettiyhteyden kanssa. Saatanaperkele. Koita sitä sitte hoitaa vaikka helvetin pankkiasioita kun netti toimii ihan just millon sitä huvittaa. Asialle tarttee tehrä jotain, jossain vaiheessa.

NYT  se toimii, mutta nyt onki jo melkeen yä ja millo miä muka jaksaisin kukkua keskel yätä jossain saatanan nettipankissa tai muissa virityksissä? Yällä nukutaan tai juuaan rannalla kaljaa.

Ja koska miun netti toimii juuri nyt, noin 10 minuutin päästä se ei toimi, ni pitää laittaa lyhyesti raportteja. Kerkee sit julkasta just yhen ja naputella seuraava siinä ku oottelee että alkaa taas bitti Palatsini neitsytkammiosta suhaamaan.

Joitain ihmisiä kiinnostaa kauheesti ruokahommelit, joten miäpä laitan hiukan kuveja kun pijettiin grilli-iltamat. Kyllä, pallogrilli on kaverin majatalon varustuksessa ja siinä sitte rannalla laitettiin grilli kuumaks. Mättö oli hyvää ja sitä oli paljon, jopa miulle nirppanokalle joka ei syä ees mereneläviä.

Mutta sambal, eli chilisoossi, mitä oli tarjolla ni hyvät hyssykät sentään. Yskin liäkkejä pari tuntia syämisen jälkeen.

Mut kuvia nyt tähän viuh.

Noit en syäny

Noit söin. Tua takana on lautasel munakoisoi, mut näist vihreekuorisista ei kyl tiijetty mitä ne on. Mut ku ne grillattii ni oli tosi hyvejä.

Näistä tulee tulta ja raikkautta henkitykseen
Karman ja pallogrilli

Ihan perusmeininki täälläki. Miähet parveilee tärkeinä grillin ympärillä.

Sit ois illallisen aika.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hih.. näytti ihan paksuilta banaaneilta noi vihreet =D t.Anne

Anonyymi kirjoitti...

Voi että tulee niin ikävä sinne! Parhaat ruokamuistot omalta kuukauden kestäneeltä siellä notkumisajalta parin vuoden takaa on jossakin, en muista missä, syömäni valkosipuliperunamuusi, sit sen ihanan vanhemman paikallisen naisen pitämä pikku ruokatönö siinä aukion takana (ahh!), tuoreet kalat ja ne mangosteen-hedelmät. Ihana lukea tätä blogias Päde, kaikkea hyvää sinne. Nautin blogistasi niin kauan kun saan tilaisuuden taas siirtää omankin ahterini sille puolelle palloa. Terv Saija (Saya saya oli siellä hauska vitsi, nimeni kun tarkoittaa "minun nimeni on") :)

Tsekkaa myös nämä