perjantai 26. syyskuuta 2014

Juttu Hesy-lehes

Olin ihan unhoittanu et HESY-lehessä oli miun kirjottama kissahommajuttu tuos joskus alkuvuodesta/keväällä. Viime syksynä, vuas sitte, oli kans ja juttuun nysväsin sit ns. jatko-osan.

Osin vanhentunutta läppää jo, mutta niin ne hommat menee. Mikä tuossa jutussa on haaveena vain (pysyvä klinikkarakennus), onki nyt jo todellisuudeks muuttumassa!

Asioilla on tapana järjestyä!

Lisääkin älytöntä medianäkyvyyttä on lähiaikoina tulossa, painokoneet raksuttaa jo. Tarkkailkaa akkojenlehtiänne. Tai siis yhtä sellasta.

Kreisii olla näin kova julkkis, Hiekkakikkareen tunnetuin suomalainen. Pojat on kertonu et melkee aina ku ne törmää tääl suamalaisiin ni suamalaiset kysyy et tunnetko tyä sitä semmosta suamalaista luuskaa joka asuu tääl ja hoitaa kissoi, ku myä jostaa lehestä luettii siitä tai luetaa sen plokii tai jotain . Pojat on aina sit polleena et joojoo, se on meiän hyvä kaveri. Ja sitte vaahtoovat miulle myähemmin et SIÄ OOT JULKKIS SUAMESSA, KAIKKI TUNTEE SIUT. Niinpä vissiin.


(Linkit kaikkiin miusta olleisiin tai miun kirjottamiin lehti-yms-juttuihin löytyypi muuten täältä)3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisit kyl paljastaa et mikä akkainlehti, ni ei tarttis sit hyllyjen välis räplää niit kaikkii:);)anni

Patzy kirjoitti...

Tiedotan sitte ku se vuodatus on siä hyllyillä räplättävänä!

Anonyymi kirjoitti...

Sie kuule Päzzy saat olla ylpiä, mitä sie teet! Meitä itteensä ja tähän kapitalistiseen rottarullaan kyllästyneitä ihmisiä on maailma pullollaan! Sie sentään teet hyvää elukoille siellä! Täällä Mordonissa ei kukaan tee hevonvittua hyvää kellekkään (paitsi terveyssiteiden kierrättäjät ja isivauvauvaumarit mäkelänrintees = molemmat on yhtä säälittävän lutusia).
Jatka hyväntekoo, sillä karma kiertää ja sää löydät sieltä 3 metrisen kikkelin, alat punnaan lapsii ja hoidat niitä samanlaisella TERVEELLÄ JÄRJELLÄ kuin kissojas! Juu aa my Idol! Löve and Häppines! Ja teille kateellisille peräaukoille mää sanon että Zög!

Tsekkaa myös nämä