sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Otatsiä huaneen pannulla?

Tuli yks asia taas miäleen ku pongasin et min huudiloille on avattu taas yks uus piän majatalo ja laitettu komia mainoskyltti kinttupolun poskeen. Heil on tarjolla huoneita mis on pannu, raikas vesi ja iso sänky.


Indonesialaisilla on valtava ongelma ymmärtää P- ja F-kirjaimien ero. Tulee tahatonta huumoria. Ei oo yks eikä kaks majataloa jotka mainostaa et heil on tarjolla "room with a PAN" tai et "we have FOOL". Semmoseen heti asumaan, pakko kokee majotus missä on tarjolla pannu ja dorka, eikä suinkaan tuuletin ja uima-allas...  Perusmeininki on myös ravinteli jossa ruokalistalla on FIZZA eikä pizza. "Local POOD" on nähty myös.

En tiijjä mikä siinä on. Miusta on ihan selvä homma et Pee on pee ja Ähvä on ähvä.

Siitä pisteet Latif Bungalowsille et heil on sentäs FRESH water eikä PRESH WATER.

Mistä aasinsiltana: juon nykysin hanavettä. Ihan reteesti vaan. Gudbai 19 litran vesipäniköien ostelu ja kotiin raahaaminen, otan juomaveteni reteesti keittiön hanasta.

Nyt jännityksellä ootan mitä tästä seuraa. Ei kuulemma mitään, miulle on kerrottu että se on juomakelpoista aivan. Oon tähänki saakka hanaveellä tehny ruokaa ja siähen kahvit keittäny ja hampaat kuurannu ja noin, ja mitn onkelmaa oo ollu. Kuulemma ei tarvitte olla hualissaan. Kyllä miä tiän että raikasta hyvää se vesi on mitä hanaan tulee, ja siitä myös maksan, joten hörps vaan!

Elämää reunalla!

Hanaveen ryyppäämistä en kuiteskaa satunnaisille Hiekkakikkareella kävijöille suosittele, ennen ku tsekkaavat että majatalon hanoihin tulee oikeaa veslaitoksen toimittamaa raikasta vettä. Jokaiseen majataloon ei semmonen vesi tule.

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä