perjantai 27. syyskuuta 2013

Bisibisibisi


Katos, aurinkonlaskukuva! Näit en oo ennen laittanu!

Lyhykäänen tiedote täältä Hiekkakikkareelta. On kattokaas muutaki elämää ku plokin nyhertäminen.

On kavereita huudiloilla. On duuni Edenissä. On kissarojekti. On omat kissat. On asioita Mordorissa. Välillä ei tiä mihin suuntaan tässä ratkeais.

Jätkäsaaren persereikä, eli asunto, on vihdoin löytäny vuokralaiset ja vuokrasopparissa on nimet alla. Miulla ois tän asian hoitumisesta helvetisti sanottavaa, mutta en jaksa enää ees ajatella, nyt kun stressi asiasta on lauennu. Pääasia että tuo riippakivi ja virhehankinta on nyt pois miun niskoilta oivan tovin.

Miun Suamen kissat, Humppa ja Suitsu, tarvittevat taas uuen himan. Nykysessä ihanassa hoitopaikassa landella on puhennu allerkia niin äkäsenä että vaihtoehtoja ei ole. Voi ihme.

Miun vähäinen jälellä oleva omaisuus siä Mordorissa kaipaa myäs uutta sijotuspaikkaa. Pitäs olla kuiva ja lämmin ja voroilta suojattu ja ilmanen.

Edenissä kuoli kissa. Jack, joka on miun Adam Lambertin veli ja Äitikissan edellisestä poikueesta, vähän niiku miun kissa siis. Murheen murtama olen, kuten tietysti myös Suzanne, jonka kissa Jack oli. On sellanen aika epätoivon ja hätäännyksen täyttämä fiilis, noita kuolemia on ollu nyt niin paljon eikä tuohon tunnu auttavan mikään, kissa kuolee tunneissa siitä kun sairastumisen hokaa. Kissaflunssaksi sitä paikallinen eläinlääkäri sanoo, mutta se taitaa olla hänen käyttämä yleinen nimi kaikelle. Miä epäilen hiukan että kyse voipi olla jostain ihan muusta. Tutkimukset käynnissä ja konsultaatiopyyntöjä laitettu.

Hyväntekeväisyyshäppeninkiä säädetään, siihen on viä viikko aikaa. Kaikkea muutaki tohinaa on kissahommien kanssa.

Uuessa HESYn lehessä on muuten miun kirjottama juttu Hiekkakikkareen elukoista. Tsekakkaa.


Huutonet
Omaan huusholliini tuli uusi kissa. Kakkosen Koralpiitsillä on säntäilly hirveesti huutaen sellanen piän nuari oranssi pentukissa. Pitää mahotonta meteliä ja on niin kovin nälkänen. No eihän sitä sinne voinu jättää, pitää saaha mirri ruokapatojen äärelle kunnolla! Dimmu meinas saaha slaagin ku Hänen Kammioonsa eli miun makkariin tuuppasin tuon pienen kirppukasan, ilme oli näkemisen arvonen, siitä huoku sellasta syvää loukkaantumista ja järkytystä. Nyt tuo uus asuu jo ulkona, hiukan säikkynä siinä hengailee ja häviää aina välillä mutta huutaen sitte ilmaantuu ruokakupeille. Hänen nimi on Huutonet.

Dimmu.... Dimmu on vaan paras! Sellanen persoonallisuus että ei mitn järkeä!

Ja sellasta tällasta kaikenlaista. Nyt pitääpi taas juasta. Molo!

Dimmu 

Dimmu shokissa kun kammariin ilmaantu uus kissa. MIKÄ TUO ON? JA MIKSI?

2 kommenttia:

Diidah kirjoitti...

Voi Dimmu ♡ =D

Leena kirjoitti...

Dimmu on ihan paras! Hänen kuvat aina piristää päivää.

Ja sä olet todella lahjakas keksimään kissoille nimiä. Sun pitäisi saada palkkaa siitä. Huutonet :D

Hyvää syntymäpäivää!

Tsekkaa myös nämä