sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Menin nykyaikaan

Uuh. Menin just nykyaikaan, eli plokilleni pykersin aivan omin voimin feispuk-sivun. Se löytyy ku hakee siäl feispukis et "Moottoripuuma" tai klikkaa suaraan tästä.

Eikö oo kreisi meininki?

Aivan on nyt sellanen olo et oon niiku meiningin sykkivimmässä ytimessä.

Mua muuten ärsyttää ihan vitusti feispukin kutsuminen "naamakirjaks" tai tuttavallisemmin et "naamis".

Ärsyttää myäs jos joku sanoo kahvista et "pahvi" ja töihin menemisestä et menee "röihin". Et niiku ku mä nyt oon röissä ni meen ekana hakee pahvit. Joo. Tästä mäkäteltiin jo Suamisen Teemun jossain statuksessa NAAMIKSESSA. Se tais alkaa siitä kun Teemu oli ärsyyntyny nykygimulien tyylistä postailla toisilleen jotain "päläpäläpälä, MURU!". Vittu että se muuten miutaki ärsyttää.

Vähä nyt ärsyttää myäs tää min plokin nimi. Ku eihän miun elämällä ole helvetinkään tekemistä aa: moottorien saati pee: puumailun kans. No, ei voi enää mitää. Turha pyhkästä, paska on jo housussa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vakoilukirja SUCKS.
toivottavasti tämä ei tarkoita sitä, että blogin tahti hidastuu ja hiipuu..

sitäpaitsi nykyaikaahan on olla google+:ssa, vakoilukirjaa ei pitäisi mitenkään tukea..

Patzy kirjoitti...

Mikä vitun vakoilukirja?

Tua on kans muuten yks asia... kuvitteleeko ihmiset olevasa niin helvetin tärkeitä ja kiinnostavia että joku Isompi Taho jossain jaksais niien tekemisiä jossain NAAMIKSESSA seurata ja kytätä?

Ja ei tua feispuk-sivu mitenkään tule vaikuttamaan plokin päivittelyyn, paitti siten että miä tuuttaan sinne sivulle aina linkin uusimpaan plokijuttuun. Nääs.

Kuukleplussaa en jaksa, koitin joskus ja siä ei ollu sillo ainakaa viä ketää. Plus miä oon sen verran epäsosiaaliin ihmiin et yks sosiaaliin media riittää miulle. Täs on muutakii tekemistä ku olla joka helvetin tuutissa kertomassa oliko kakkani tänään kiinteää.

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä "tuottavalta jäseneltä" länsimaisesta yhteiskunnasta. Projektipäällikköä on kaivattu, mutta muistaen omistautumisesi ja työtahtisi, ymmärrämme enemmän kuin hyvin tekemääsi päätöstä :)

Vietä antoisaa aikaa, ehkäpä joskus törmäämme siellä puolella maapalloa!

t virkahenkilö valvontatehtävien parista

Tsekkaa myös nämä