tiistai 10. syyskuuta 2013

Taalasmaan Ulla tässä moi!

Päivää! Taalasmaan Ulla tässä moi!

Olen siis töissä. TÖISSÄ. Miul on tyä. Eli duuni. Pomona piänessä majatalossa. Talonnaisena, talkkarina, taalasmaanullana.

Eka päivä menossa ja toistaseks kaikki sujuu. Muutama textari ja puhelu on tapahtunu, rahaa olen käsitelly, yhen kerran pyytäny duunaripoikia hoitamaan yhen asian.

Stressiä pukkaa! Ääk!

Mut näin liki kahen vuoden mitääntekemättömyyden jälkeen on aika tärkeä olo kun on vastuullinen homma Edenin emäntänä. Että elämä ei nyt ookkaan silkkaa lorvailua ja porskuttelua. On herättävä aamulla aikasin ja sitte fillaroitava noin minuutin matka (sijaitsee rivakan kivenheiton päässä miun himasta) TYÄpaikalle puali kahexan joka aamu. Kunnes paikan omistaja on kunnossa ja pystyy palaamaan kotio. Kolmisen viikkoa ny näillä näkymin tätä hommaa. Jeah.


Eedenin puutarha
Tyäpaikkani on siis Eden Cottages, piäni ja siävä majatalo kookospalmuin katveessa. Viis huanetta, uima-allas, lauma kissoja, kolmen pojan henkilökunta. Tämon oikeen viihtysä ja rauhallinen kiva ihana mestapaikka. Ai lav it.

Tekemistä ei järin kauheesti ole, kunhan notkun paikalla ja kyttään että asiat rullaa. Makselen laskuja, kun niitä joku tulee tuomaan ja järjestelen varauksia sitä mukaa kun paikan omistaja tuuttaa viestiä tai joku muu ottaa asian tiimoilta yhteyttä.

Tämon ihan kivaa. Ainaki viälä nyt kun kaikki hommat sujuu eikä oo onkelmia, eikä ainakaan just nyt vaikeita asiakkaita.

Ajatella. Asiakaspalveluduuni. Minä sellasessa. Huh-huh. Tän lisäkshän - on monia rautoja tulessa, huamaattekstyä - on miun kissahommat, joien tiimoilta oon Gili Eco Trustin palkkalistoilla. Multitasking on päivän sana!

Tämä on siis hiano homma. Muuten oon romahtamispisteessä, koska SE VITUN JÄTKÄSAAREN PERSEREIKÄASUNTO EI OO VIELÄKÄÄN VUOKRATTU. On välitysfirma asiaa hoitamassa (kuvittelin että kun otan sellasen ni asian on nou problm ja hommat hoituu viuh vaan....) ja vuokraa puotettu kipurajalle ja vittusaatana miun pää räjähtää ihan niiku just. Miten tää on ees mahollista? Jatkuva määkiminen vuokra-asuntopulasta ja sit miul on spektaakkelimainen kämppä joka jää käsiin. Asunto on tuliterä, on saunat ja tsydeemit, sijainti Hesan sykkivän ytimen välittömässä läheisyydessä, vuokra todellakin kohillaan ja kaikkee. Ja ei mene, ei tunnu juurikaan herättävän ees kiinnostusta. Joku mättää, en tiiä mikä. Liäkö määräaikanen vuokrasopparius, sijainti vai mikä. Huoh.

Miä olen totaalikusessa ihan niiku just. Kämpästä juoksee kulut jo ja miulla loppuu rahat ja ja ja.......... ja... ja. Ei jumalauta. Miksi hain, ja sain, tuon riippakiven?

Mutta asioilla on tapana jne.

Hyvänmielen Dimmusta muutama kuva lopuks, ni ei oo ankea loppu tälle tilitykselle.

Dimmu morjestaa Lipsasen Dannyy

Dimmu on suloin

Ja Dimmu on riahakas ja villi3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikäli mä mistään mitään ymmärrän, niin Jätkäsaari sijaitsee ihan muualla kuin Itäväylän kupeessa, johon ilmoituksen "kohde kartalla" viittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mut onnittelut työpaikasta :)
Sama anonyymi

Ana kirjoitti...

Nyt ainakin kohde on Länsisatamassa kartalla. Ja edelleen yritän edistää sen vuokraamista.

Sulla on IHANA työpaikka ja IHANA Dimmu! Voi jesta tuota pentuu!

Tsekkaa myös nämä