torstai 12. syyskuuta 2013

Duunarin arki

Tuhannestsiljardispiljardis arskanlaskukuva

Thihihihihi.... Bloggerin tilastoja vilkasin ja viime päivinä tänne plokiin on tultu mm. hakusanoilla "oraali", "en miä tiiä", "iso muna" ja "hamsteri". Asiaa! Keep on coming, tyä omituiset friikit!


Min toimisto
Tykkään olla töissä! Mutta mikäs ihme se on, vilkaskaapa miun toimistonäkymää viäreisestä kuvasta! Lesoilin jo eilen tolla kuvalla feispukissa mutta laitetaa se ny tänne kans, kert kaikki kaksi lukijaani ei oo min feispuk-kamuja. Että osaatte siä petonisis ankeis masennuskonttoreissanne kadehtia. Sehän kert on niin että jos omalle kohalle osuva hyvä viä saa vähä muien kadehtintaa osakseen ni se omalle kohalle osunu hyvä ikäänku paranee vaan. Siitä johtuu seki että oon aina ihan liäkeissä ku talvisin nään jotaa Mordorin sääasioita ja siä on lunta ja tuisketta ja perkeleelliin pakkain. Sillo sitä aina kaksinverroin enempi arvostaa sitä että MIUN ympärillä huajuu palmut, rantahiakka on kuumaa, merives on +30 asteista ja aurinko porottaa. Kun tietää sen vaihtoehtosen todellisuuden jäätävyyden missä ihmiset toisaalla joutuu pohraamaan.

Enkö oo ärsyttävä biaats, mitä?

Töissä on siis kivaa. Ei miulla järin paljon tekemistä tiäteskää ole, mutta kaikenlaista piäntä ja tärkeintä on olla paikalla, vähän niiku ihan varmuuen vuaks. Kun ei koskaan tiiä millo pamahtaa portista sisään jätemaksun tai vesimaksun kerääjä, tai tulee ylläriasiakkaita kysymään huonetta tai mitä millonkii. Kauheen tohkeissani olin eilen ku ekaa kertaa vastaanotin asiakkaita ja pääsin niille vaahtoomaan et mitä kaikkee miun Hiekkakikkareella on tarjottavaa. Et tuol on tota ja tuol tätä ja siel sitä, ja ai että. Tänää on ohjelmassa lisää samaa, on "kiire" päivä kun asiakkaita lähtee useempi huoneellinen ja lisää tulee ja pitää tehä laskuja ja tarkistaa huoneita ja säätää.

Eihän tää silti tyältä tunnu, ei näissä maisemissa millään, mutta on ihan sikajees pitkän lorvailun jälkeen olla tärkeenä emäntänä tääl majatalos. Suzannelle, majatalon omistajalle, jo viestittelin et jatkossaki enitaim jos tarttet ni miä voin jeesiä.

Vähän miun on kyl vaikia noita poikia komennella ku en osaa asettautua pomon sortseihin viä, nolottaa ihan sellain perushommakii et meen pyytää kahvia. On vaikia olla palveltavana, kun on tottunu tekemään asiat itte, mutta pojat kekkä tääl on töissä ni selkeesti hermostuu jos meen ite tonne keittiöön häsläämään. Vien vaikka kahvikuppia sinne takas ni joku juoksee heti perään et hei boss, elä nyt siinä riehu ku myä kyllä hoietaan.

Erilainen on tyäkulttuuri mihin entisessä elämässä on tottunu.

Päivät menee kauhia vauhtia kun on niiku tekemistä. Herätys 6:30, kissojen ruakinta ja rapsuttelu, sortsit ja toppi ylle, rojut kasaan, fillaripolkasu Edenille siinä ennen puali-kasia. Hengailua ja asioien hoitelua iltapäivään. Sitte kotio, kissojen ruokinta, suihku, polkasu Kakkosen Koralpiitsille morjestaan siäl lomailevia kavereita, ehkä bintsu siinä paskaa jauhaessa, sitte kotio, Dimmun kanssa telkkarin töllötystä ja löhöömistä, unta, ja sitte huomenna sama uusiks. Rankkaa on tämä duunarin arki kuulkaa! Ei oo sellasta väliaikaa missä kohin hoitais omia asioita, mutta tänää on pakko. Sähkö on loppumassa, pitää ostaa lisää. Vesimaksun kerääjä ei oo miuta tavottanu ku en oo kotona koskaan eli pitää käyä vesikonttorilla maksamassa lasku. Kissanruokaa on haettava. On palaveri Gili Eco Trustin kanssa. Omat pyykit tarttis saaha johonkii pyykättäväks. Kaverit pitäs hakea kylään kattomaan miun taloa. Kauheest kaikkee.

Mut elämä on hianoo.

Ja Dimmu se vasta hiano onki. Laitoin jo kissaplokiin Dimmuvouhkaa, mutta tänne kans nää uusimmat räpsyt, koska ikinä ei ole liikaa söpöjä kissanpentukuvia missään. Aijjettä hän on IHANA.

Peeääs. Tauski on yhä kateissa. On ollu jo niin pitkään että.... Oon murheen murtama, mutta elättelen vielä toivoa, että joku kaunis päivä kun polkasen fillarilla  vaik tonne Nusa Tigaan ostaan lounaksen ni nurkan takaa kuuluis tuttu maukasu ja Tauskihan se siinä. Tauski on vaellellu ennenkin, kerranhan se katos ja löyty Lutwalasta myöhemmin. Ihmettä toivon yhä.

Aurinkonlasku dramaattisenaEi kommentteja:

Tsekkaa myös nämä