sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Vessakriisi majatalossa

Noni, nyt siihen eiliseen jännitysnäytelmään joka Eedenin puutarhassa nosti sykettä. Tuli hiukan ylimäärästä päänsärkyä kun huoneen numero yks komeet pojat tuli ilmottaan et vessa ei toimi. ÄÄÄK! No sitte huamattiin ettei toimi mikään vessa. Tupla-ÄÄÄÄÄK!

Meillähän täällä tulee hyvää, raikasta, puhasta vettä suihkuihin, mutta vessanpaskat huuhotaan toisenlaisella veellä, jota punpataan tualta maan alta. Saaren normikäytäntö, koska raikas vesi on arvokasta ni sitä nyt ei minkään urean ja kakan huuhtomiseen lutrailla, jumaliste. Maasta punpattava vesi on sellasta puhvelin esinahalle joskus tuaksahtavaa, suolaisehkoa vettä, jota ei suin surminkaan uskaltais hörpätä.


Vanha vesipunppu oli tuommosessa kondiksessa

Haiskahti siis vahvasti siltä, että mein puhvelinesinahkaveen saaminen on jostain syystä tyrehtynny tyystin. Nopea ihmettely Eedenin poikien kans ja diagnoosi oli ihan selvä, ei tarttenu ku ottaa silmä käteen ja kattoa. Vesipunppu on kuallu, eikä ihme, se oli sellanen ruastunu möhkäle vaan. Kiivasta soittelua johonki, korjausmiähen tilaus, yhen poitsun lähetys kylille ostamaan uutta punppua ja asian tolan pahoittelua asiakkaille.

Korjaaja tuli mestoille ja vaihto punpun ja aaaai että kohta rupes taas toiletit skulaan eli pelaan eli toimiin.

Uus kiiltävä bling-bling punppu on asennettu! Jihuuuuu!


Näin jännää on majatalon pitäminen tropiikissa. Omistaja-Suzannelle ilmotin että tämmöstä täällä ja kerroin et oon ihan liäkeissä koska tää on miun majataloemäntä-uran eka ongelma, eipä vähän jännää. Suzanne totes että ootahan hetki ja kun noita on sattunu muutama lisää ni voin vakuuttaa ettei oo jännää enää.

Eikö kannattanukkii oottaa tätä reportaashia, hä?

(ps. nyt ootan innolla millon plokkerin tilastoissa näkyy että tänne on tultu hakusanoilla "puhvelin esinahka"!)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No olipa jännää.. kyllä se ois hitaammin käyny mordooriissa, vai mikä tää paikka on..? Ei olis putkimiestä saanu hetijustnyt... :/
Mitä semmonen vesipumppu sielä maksaa? No tokkopa muistat enään ja liekö enään näet näitä kommenttejakaan..?

Tsekkaa myös nämä