lauantai 14. syyskuuta 2013

Tyämatka

Jatkan pökerryttävän miälenkiintosilla plokituksilla. Pielkää pipoistanne kiinni, meno on vauhikas! elkääkä pureskelko kynsiänne tän jännitysnäytelmän parissa!

Fillarin takakumi oli eilen ihan luto ja puhkihan se paska TAAS on. Mankeli on varikolla Kakkosen Koralpiitsillä ja joku sen siä ehketi korjaa jos muistaa. Tämä alustuksena sille, että kävelin tänää töihin. Matkaahan on ehkä metri, mutta nyt kun vauhti oli normaalia kiitämistä hitaampi ni otin kameran käteen ja räps-räps.

Tältä näyttää miun tyämatka kotoa toimistolle. Kylä tää Länsväylän aamuruuhkassa kököttämisen voittaa, mitä?

Tulin just kotiportista ulos ja lähen het siitä portilta oikialle

Lähikauppani on siinä. Sieltä ostan vesipänikän ja lisää sykkivää sähkömittariin. Kiva setä tulee siält aina raahimaan vesipänikän miun kotio saakka. Ja jos kauppa sattuu olee kii ku tarvin vaiks sitä sähköä ni senku kipitän kaupan taakse piipittämään, siältä löytyy aina kaupan setä tai täti ja tulee heti jeesimään. Ai lav hyvä palvelu.

Kaupan kohalta kurvaan taas oikeelle ja voi juma siä on kanssatielläliikkuja! ÄÄK!

Aamuruuhka

Lähin ruokakuppila. He pesee myäs min pyykit, toistaseks. Pesun jälki ei oo kehuttava, mutta ku miun lähinaapurin pesula ni siä ei oo ikiin ketää ku koitan heille min virttyneitä lumppuja viiä pyykättäväks. Siksi valintani on tää seuraavaks lähin, koska he on aina auki.

Villieläimiä joutuu aina väisteleen....

...välil ne kattoo tollee uhkaavasti.

Sit jatkan tätä tiätä


Vilinää isossa risteyksessä. Käännyn täst tonne vasuriin. Jos oisin menos Lutwalaan ni jatkasin tuast suaraan, Lutwala on siä ihan nurkan takaan.

Jolkotan tätä tiätä piänen matkan

No katos siinhä se tyäpaikka jo onkii. Portti on viä sulettu ku kello ei oo ku seittemä ja vähä päälle.

Pihalla oon

Tuoho vasemmalla olevan asumuksen terasille asetun tietsikan kans ja alan hoitaa asioita. Tänää onkii ollu kaikenlaist ylimääräst jännää säpinää Eedenin Puutarhassa, mut miä säästän teit kaikkii kahta lukijaani nyt vähä ylimääräsilt syrämmentykytyksilt enkä kerro ku ehkä vast huameen mikä on ollu tän päivän jännitysnäytelmä. Huh huh.

4 kommenttia:

Diidah kirjoitti...

Oot alkanu järjestää lukijalle koukkuja =) pikku tiiserit et on pakko tulla takaiin, juani oot =)

Minttu kirjoitti...

Lukijan toive: voisko (taas/säännöllisesti) saada päivityksen kissatilanteesta? Ihana, ihana Dimmu tietty, mutta kun täällä on jännä piukassa seurattu Seekin ja Destroyn kasvua, olisi kiva saada edes "kaikki on ookoo" kuittaus silloin tällöin. (eli aika usein) ja muistakin kisuista kans - ei vaan niistä, joiden kaa on ongelmia.

Joko täällä tai Gili-kissa-blogissa - olis niin hianoo! Tää kun on meikäläisen kauniit ja rohkeet, että kuin ne kissat ny tänään...

Patzy kirjoitti...

Oon aatellu että 99% lukijoista eli ne 1,98 kappaletta o ihan kypsänä miun kissaininää ni oon koittanu vääntää ns. tikusta muuta asiaa välil :D

Kissahommia on kyllä tulossa, ihan tähänki plokiin, aivan piakkoin. On hyviä uutisia (miun kaikki kissat ok ja Dimmu voi yhä hyvin ja on villi ku mikä) ja huonoja uutisia (Lutwalassa kuoli 2 kissaa alle vuorokaudessa, ja Tauski on edelleen hukassa). On tulossa kissarojektikuulumisia ja ja ja....

Mutta nyt miun pitää tehä hetki töitä ja sitte lähen kaahaan kylille, ja sinne itseasiassa kissanpentupelastustehtäviin, mistä siitäkin myöhemmin lisää.

Ana kirjoitti...

Vastalahjaks voin laittaa kuvia mun työmatkasta joskus marraskuussa. (nyyh)

Tsekkaa myös nämä