lauantai 19. tammikuuta 2013

Kissanpoikaset, parhaat poikaset!

Uuet tyypit seikailee

ÄÄÄÄKKKKKK!!!!!!! Tultiin sukeltamasta tänää ja menin baariin tilaan jotaa pöperöö, murua rintojen alle, ja sillai. Ni paarin manakeri Rose oli siäl ihan tohkeissaan et NEW BABIES, NEW BABIES! Miä olin hetken et mitä helvettiä, vastahan siä huhtikuussa tuon nuorimman ipanas pykersit et mitä babies nyt, kunnes Rose sai selvennettyä et hein asumuksen alla on kissanpoikasia! Rose asuu sen huhtikuussa syntyneen vauvansa kanssa siis baarin takana olevassa katollisessa makaamossa, josta on tehty koti virittämällä ympärille erilaisia pressuja suojaamaan sateelta ja hyttysiltä ja muutenki. Rosen talo kun meni palasiks tuon ns. muuri-insidentin yhteydessä joten heiän koti on nyt toistaseks tuommonen erikoisratkaisu.

Siellä mörskän alla romujen seassa on siis vinkunaa pitämässä kissanpoikasia ja miähän heti tohkeissani asiaa selvittämään. Pentuja on kax, reippaan ja tomeran ja terveen olosia. Heijän emo on yks tässä kuppilassa hilluvista pimukissoista. Biänet ovat niiiiiin sulosia et järki lähtee. Sieltä turvakolostaan jopa hiukan ulkoilivat ja kirmasivat varovasti vähä lähistöllä. Pelokkaita ovat, sähisevät karvat pystyssä ja räppäävät sormille jos koittaa liian lähelle mennä. Mutta täs on nyt ohjelmas kesytys med nakki ja toinen jo arasti otti nakinpalan miulta käestä. Voi että, miun äidinvaistot heti ylikierroksilla ja sellanen olo et HALUAN SUOJELLA TEITÄ KAIKELTA!

Ni että vittu miä täältä mihinkään viä ihan lähipäivinä lähe.

Olin kyl jo täs aikasemminkii päättäny, et enpä ny hötkyile mihinkään Ubudeihin täst ollenkaa, ku nuo Mika ja Anttiki mestoille tupsahtivat ja hyö ovat tässä ny 2 päivää oleskeltuaan tiukasti sitä mieltä et heilläkää ei oo kiire pois. Viieks yökshän nuo ikäänku alunperin tulivat, mutta paskat ne tästä mihinkään lähe. Näin saattaa käyä ku tänne tulee. Jotta mikäs täs on olles ku on hyvää seuraa. Ja kissanpentuja!

Ei miul muuta. Halusin vaa tulla laittamaa hyvän miälen kissanpentukuvia jakoon.

Paitsi et sen verran viä et tänää voitan lotossa 12,5 miljuunaa euroa. Sit on nimittäin siistiä!

Vauvelien ensmääne nakki
Söpöysoverdose!

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä