perjantai 18. tammikuuta 2013

Pallirahaston mirriklinikka

PÄÄSTÄKÄÄ MIUT POIS TÄÄLTÄ!!!!

Pallirahasto piti tänää taas mirriklinikan! Tohtori Gede rouvansa kans kävi heiluttamassa veistä ja neuloja parin tunnin ajan. Kolme kollia pääs palleistaan ja yks tyttö piuhoistaan ja sikiöistään (oli paksuna, mutta ihan alkuvaiheessa vasta). Toinenki tyttökissi kävi veitten alla mutta ku vattaa lääkäri kaiveli ni havaitti että hänethä on jo steriloitu joskus aiemmin. Ihan turhaan siis toista rääkättiin, mutta ei voinu tietää. Snif.

Kollit on kanakoreissa tuos miun terdellä ja tytöt makaa miun kylppärissä. Pimuille ku tuo operaatio on aika raju, ku mennää kylkivattasta sisään, ni gimulit saa olla sisätiloissa varmaan huomiseen saakka. Ei heit voi noien isojen haavojen kans tuanne pihalle pistää, kärpästen ahisteltaviks.

Eilen tänne Hiekkikselle tuli kavereita taas kyläileen, Mika ja Antti. Pojat pääs hetimiten ikäänku äksönin ytimeen! Hyvä meininki, oli kivaa ku oli apulaisia jeesimässä, ja Mika jopa yhen kollin pallit sponsoroi. Pallikummi Äijälälle siis iso tattis!

Ja näin lähtee pallit, kas pallit lähtee näin!


Mirriklinikka kustans täl kertaa 1 200 000 rupiaa, josta siis miltsi lähti pallirahaston varoista ja 200 000 oli Pallikummin tuore lahjotus. Pallirahastossa on viä 3 miljuunaa, ja ne jää jemmaan keväämmälle. Jahka palailen piäneltä matkustelulta maaliskuussa ni sit on taas uuen klinikan paikka.

Kakkosen Koralpiitsillä hengaava kissalauma alkaa olla aika steriiliä nyt. Viä on muutamat gimulit ja pari kollia, mutta pimut on paksuna tai heil on tisseistä päätellen vauvat jossain, ni ei voi leikata ja kollit taas ovat vaikiasti kiinniotettavia isoja äkäsiä lotkoja, jotka kiukustuessaan saletisti syävät tämmösiä nahistuneita nakkimuijia ihan yhellä hotkasulla. Kattellaan sitte maaliskuussa, josko sillo onnistuis vähä paremmin.

Tämmönen meil ollu siis ohjelmanumerona tänää. Oivaa viihettä rapulapäivälle, etten sanois. Kert tokihan eilen poikien kans hiukan piti bintsua ottaa ja yätä myäten baarissa paskaa jauhaa. Tänää ollaakii sit vaa iisisti, kert huomenna mennää koko porukka sukeltamaa. Pojat buukkasivat ittesä huomisaamuks Discover Scuba Diving -kurssille ja miä liityn sit messii ku heijät heitetää meree. Sit sukelletaa! Jihuu!

Tytöt toipilaina. Reppanat.

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä