maanantai 28. tammikuuta 2013

Punain ilta


Meil oli eilen hieno, hieno punain ilta. Ukkospilvet ja aurinkonlasku teki illasta hetken ajaks ihan ihmeellisen värisen. Passas vallan hyvin, semminkin kun oli läksiäiskemun aika, oli valoshoulle ikäänku tilausta sen tiimoilta. Mika ja Antti lähtivät tänään takasin Balille ja huomenna jatkavat Singaporeen, menevät pariks yäks ennen Mordoriin paluuta possuilemaan Marina Bay Sandsiin, mokomat! Samaten tänään jatkovat matkaa kolome mahtavan mukavaa raahelaista piäntä tipua (baarin pojat anto gimuleille lempinimen "Three little birds"), eli mordorilaisprosentti Kakkosen Koralpiitsillä on vahvassa laskusuhdanteessa.


Lavastettu esitys
Bailattiin siis eilen, laitettiin nuatio liäkkeihin, siinä soi joku mandoliini ja pongorumpu, soitettiin omista soittimista heviä ja Harmajaa ja Palefacee ja juatiin alkoholijuamia ja tyypit leikki pändiä (kuppilan omat regeipändit ei oo ny ollu soittelemassa, hyö ovat kaikki rastamusikantit jossai Jaavalla ja muualla keikoilla, tulevat takas vissii tuos ens viikolla tai joskus helmikuussa änyväy). Mahtavan mukava meininki oli eilen kyllä. Haikiaa hiukan kun ystävät läks, mutta ihanaa kun kävivät!


Toipilas Tauski
Toipilas Tauski on voimistumaan päin. Miltei onnen kyynel tirahti yällä kun nukkumaan könysin, ja Tauski aivan itse, omalla kiälellään, nuali persettänsä ja pesi turkkiaan. Semmosta hän ei oo tehny lainkaan tän kauhian episoodin aikana. Ruokakuppiinki yritti tänään oikeen naama eellä hyökäten, niikun Tauskilla terveinä päivinään yleensäkin oli tapana, mutta syöminen on vielä hiukan vaikiaa. Tahtoa on, muttei jotenkin onnistu ilman apua. Miä oon sitte tunkenu friskies-purkkimättöä kitusiin ja ruiskulla maitoa ja vettä perään ja sillä tavoin hän hieman saa murua rinnuksen alle. Käytös hänellä on muutenkin kissamaista, tauskimaista, ja nukkumisasennot joogamaisia, eikä enää pelkkää vetelänä makaamista siinä asennossa mihin sattuu tuupertumaan. Kehrää. Ilmassa on vahvaa toiveikkuutta ja tilanne näyttää varovaisen hyvältä. Perjantaihin saakka on aikaa saaha kissa kuntoon, sittehän miä joudun tästä lähtemään, mutta ihanat Lutwalan tyypit lupasivat jo, että jos siltä näyttää ettei Tauski ole ulkosalle vapautettavassa kunnossa ni hänelle ilman muuta löytyy Lutwalasta kammari ja täysihoito. Onko Lutwala Dive ehkä maailman parhain sukelluspulju mitähä?

Tällä erää ei muuta raportoitavaa. Menen uima-altaaseen. Molo!

Punain ilta, Mika ja Antti, nuatio
Kimpassa on kivaa
Irwanin synttäreitä juhlittiin kans eilen, hänelle tarjoiltii joku käntty
Kolme biäntä tipua sekä Antti ja Mika esitti pändiä
Pari iltaa sitte oli tän väristä
Täysikuu

1 kommentti:

Ana kirjoitti...

Oho, onpas siellä ollut ihan älyttömästi suomalaisia - eikä ees ahistanut?!

Tauskille toipumispusu. Ihan kohta on kunnossa hän! Ihanaa :-)

Tsekkaa myös nämä