torstai 24. tammikuuta 2013

Lombok on vihree

Lombok on tommoin

Jonkinlainen reissun aallonpohja on tässä ja nyt, meininki on että tukehun suruun ja poruun. Mutta elämä on.

Juttua ei nyt hirveesti tuu, ei oo sellain fiilis, mutta kuvia tulee ja paljo.

Käytiin tänää Mikan kans Lombokilla. Mika jäi haahuilemaan Senggigii siks aikaa ku miä kävin Tohtori Geden luona kattomassa Tauskia.

Hän on tolpillaan!
Tauski maukui, tepasteli, kehräs ja JOI. Ihan itse vesikupista lipitti varovaisesti. Syömään hän ei viel pysty, selkeesti on nälissään, mutta kurkku yhä sellain, ettei muuta ku nestettä pysty niäleen. Lääkäri on tuupannu vitamiinia ja muuta vastaavaa kitusiin kyllä. Tiputusta ei tarvitte siis enää, antibioottia saa piikillä aamuin illoin ja kunto on siis hitaassa, mutta hyvässä noususuhdanteessa. Lääkäri oli sitä mieltä, että Tauski pysyy hällä täysihoidossa viä pari päivää, ja sitte ku pystyy syömään ni pääsee kotio. Menen ylihuomenna lauantaina taas käymään ja toivon, et sit sais Tauskin takas Hiekkakikkareelle.


Tauski (syrämmenkuvia tähä)


Ei varmaan tartte ees mainita, et täs on retkeilyt Ubudiin ym pläänit unohettu tyystin. On tärkeempiäki asioita täs nyt tapetilla ku joku orgaanisen rairuahomehun lipitys jossain joogakuppilassa, saatana. (Miulla on vakava asennevamma tuon Ubudin suhteen, kiitos Eat, Pray & Love!)

Ihan hirveetä on, että ens viikon pe miun on PAKKO lähteä. Vintti pimenee ku sitä ees ajattelen.

On tunne, että miun elämän tarkotus ois jäähä tänne. Lottopallot, ne paskiaiset, ei vaan suastu yhteistyähän. Haista vittu, lottoporukka Tampereelta, nääs. Ne(kin) rahat oli MIUN! Tääl ois jo Hiekkakikkareen eläinlääkäriasema ja animal rescue centre harjakokeures jos ois rahat tullu oikeesee osotteesee. Vittu että vituttaa.

Mutta Lombok! Hän oli vihreä ja kukkulainen, vuoristoinen ja merenpoukamainen. Mataram, tuo Lombokin ei-niin-esteettiin pääkaupunki, oli ruuhkain ja likain, mutta tavallaan ihan sympaattinen. Kuvia next, ku miulta ei tän enempää juttua nyt lähe. Osa kuvist on räiskitty liikkuvasta autosta naps vaan ja laatu on sen mukasta. Lisäks vähä jotaa kuvia täält kotinurkilt kans.

Voimakas jaxuhali miulle! Menen nyt itkemään itkemään itzeni uneen, joten hyvää yätä!

Hiekkakikkareen laiturilta kuva räps
Siniin maisema
Gilit siintää siä horisontis
Lompok
Mataramissa on liikennettä
Senggigi
Teluk Koden laituri
Teluk Kode
Onkisetät jäi Teluk Koden laiturille huiskuttaa ku myä lähtii Mikan kans takas Hiekkakikkareelle
Uima-allas on hiabno kexintö
Pirkko
Meijusuvas
Meiju dyykkaa roskista
Käytiin Lompokilla tankkaas autoa. 50 000 rupialla eli vajaalla 4 eurolla saa reilut 11 litraa pensaa
Hepokatti poikittain
Skorppari
Tohtori Gedellä on Tauskin lisäks tämmönenki potilas. Hän on aika majesteettinen tipu ja hänellä on siipi rikki. Tohtori Gede korjaa.

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Sä olet kyllä tehnyt niin paljon hyvää kissojen eteen siellä, että jos kissat ikinä tekevät vallankumouksen, niin tulevaisuutesi lienee turvattu.

Tsekkaa myös nämä