lauantai 12. tammikuuta 2013

Meri myrskyää


Miulla on nyt pahemman laatunen kirjotusplokki, runosuali on niin tukossa et ei tuu mitää pihalle. Ooon koittanu jo päivien ajan pykää tänne jotaa, mut en saa ku jotaa onnetonta paskaa aikaseks. Lisäks tääl on ollu jatkuvasti sähkötkatkoja ja törkeen hias informeissön haivei ni jotenkii ei sit senkää takii jaksanu pää punasena vääntää mitää tietsikkajutskii. Jynöy.

Nyt eniveis oli pakko vähä hoitaa pankkijuttuja ja sen sellasia, ni samalla nyt sit tuun kertoo tänne et kaikki ogei ja vaik siitä et ku tääl ollaa oltu vallan myrskyyvän meren saartamina. Pikkuhiljaa alko alkuviikosta aallokko loiskimaan ja tuos ke+to se oli ihan älytön mayhem, nyt jo piirun verran rauhottumaan päin (toivottavasti). Positiivista myrskyäväs meres on se, että kotirannan veet vilisee surffareita, sekä se, että saari on muuten hiljanen ku huapatossutehas kun pikaveneliikenne Hiekkakikkareen ja Balin välillä oli pari päivää täysin seis. Nekatiivista kreisiaallokossa on se, että se on (taas) ahmassu saaren pohjoiskärestä aimo kimpaleen maata ja tie on poikki ja tienoot muutenki paskana, ku roskaa ja ryähnää oksentuu rantaan ihan tauotta. Ahistaa oikee ku kattoo mitä kaikkea paskaa tua meres lilluu.


Tyhmää on myäs, et eihän näillä keleillä sukeltelemisesta tuu hevon vittua. Voishan tua käyä, jos ylipäätään uskaltais ees veneellä lähtee tonne hulluna möyryyvälle merelle. Mutta näkyvyyet on ihan paskana ja mitä oon ny suklaustutuilta kuullu ni siä on ties mimmosia höykytysvirtauksia ja vatkauksia et on kuulema ollu mielenkiintosta.

Toivottavasti meri rauhottuu lähipäivinä. Miä alotan tiistaina kahen päivän (sen vois tehä yheskii päiväs mut meil ei oo kiire) Nitrox-kurssin, ja ois kiva nitro huulessa päästä kunnon syviin sukelluspaikkoihin tsekkaileen meininkiä ny ku siällä sais rauhassa olla eikä kompuutteri huua koko ajan et nyt ois syytä polskutella matalempiin vesiin. Nitrox on siis hengitettävä asia ja sen kans saa oltu syvyyksissä kauemmin ku peruspaskalla. Tää näin lyhyesti tiedoks vaan niille kekkä miettii et mitä vitun nitroja se akka nyt meinaa vetää. Kerron kurssista sit enämpi ja nitroista kaiken jos ja kun saan ton ens viikolla ährättyä läpi.

Muuten miul ei oo nyt mitää asiaa. Ku oon vaa lukenu ja töllänny silmämunat sirrillää surffareita ja juonu kaljaa ku kävi pari kaveria tääl piipahtaas ja sellasta kaikkee.

Tuun kirjottelee enämpi ja parempaa sit ku saan runosualen auki. Viimestää ens viikolla sit ku on nitropätevyys opiskeltu.


Ja ens viikon jälkeehä onkii sit jo sellain viikko et lähen täält menee. Balille ja ehkä Lembonganille (jos meri on iisisti) noin niiku aluks. Kauhulla ootan millanen pikavenekyyti tulee. Arvelen jotta siitä ei tule puuttumaan höykytystä, vattan väänteitä eikä kuolemanpelkoa.


Kuvatkii on  nyt enimmäksee paskoja ku en oo jaksani räpsiskellä mitää. Oonpas miä ny jotenkii ihan paska plokittaja. Sori.Surffareita ihan omas rantsus. Surffailu näyttää olevan 99% pelkkää odottelua. Et tuleeks se aalto siält vai nou.

Rannat on täynnä kaikenlaista paskaa joka meri heittelee hietikolle


Pärskis ja loiskis vaan
Tässä meni ennen tie, mutta meri kävi haukkaas sen pois.


Lehmien kokoontumismakuu

Loppukevennys. Ampiaismies piipahti Hiekkakikkareella. Tässä on Ampiaismiehen reisi. Onko hiukan hieno tatuointi, mitä????

Ei kommentteja:

Tsekkaa myös nämä