lauantai 5. tammikuuta 2013

Näit plokei miä luen

Tässä ku elo on rauhaisaa lorvailua ja sadekausi roimii vettä niskaan eikä oo muutakaa asiaa ni nyt voin naputella tänne kaikenlaist. Asioi ja juttui, tyhjänpäiväsii jaarittelui, silkkaa soopaa ja ehkä jotaa mis on jotaa järkeekii.

Alotan semmosest, et kehasen kanssaplokkaajia (näin ehkä kuuluu tehä joskus, tällee plokinkirjottelijoitten keskuudes). Näit plokei ite enempi vähempi säännöllisesti seuraan. Ei oo missää arvoasteikollisessa järjestyksessä vaan vallattoman sekalaisesti roiskittu.

Kavioliitossa 30v
En oo ikinä ridannu hevoisella, enkä tajua niistä elukoista yhtään mitään. Hepat on isoja ja pelottavia, en salee sellasen kyytiin uskaltaiskaan. Siks on vähän outoa, et yks min ehottomia suosikkiplokeja on heppaploki. Mut täs on ns. verbalistiikka hanskassa, ja vaikken aina tajuakaan mistä siä mesotaan, ni luen silti. Ja aina naurattaa. Katja, oot parhain ja hauskoin hevoisnainen!

Zepanderi laua ääres
Zepa ilmesty miun plokin lukijaks ja kommentoi ahkerasti varsinkii kissa-asioita. Sitä kautta menin sit vilkasee et mikä tää muija oikeen on. Jäin Zepan plokiin heti koukkuun. Ensnäkin hän päivittää useesti, hänel on sana hallussa, sekä huomiot asioista on nasevia ja hauskoja. Ja ihan vaan jotenkin tykkään lukee tämmöstä elämä-plokia mis kerrotaa et kävi kattoo tämmöst elokuvaa tai et naapurissa porataan seinää. Seuraan myäs Zepan Musta ja harmaa -kissaplokia, joka on ihan mahtava kans.

Soberismia
Ystäväni Teemu pisti syyskuun alussa korkin kiinni ja kirjottaa selvinpäin elämisestä. Välillä ploki on ehkä nolostuttavankin avointa tilitystä, tulee fiilis et tekis miäli vetää avokämmenellä päin pläsii et KAMOON, GET OVER IT! Mut huolimatta ajoittaisesta menneissä märehtimisestä sekä välillä suorastaan vituttavasta positiivisuudesta, ni ei voi ku nostaa hattua. Ettäs kehtaa, ja viä tyystin avoimesti omalla nimellään! Arvostan ja tsemppaan etänä täält reissusta. Ja lupaan tarjota vissyn jäillä kuhan täältä reissusta joskus palaudun. Ja tietty lähetän myäs VOIMAHALIN. Saatanaaa!

Cocoa etsimässä
Täst plokist oon aiemminkii maininnu. Arna ja Arto reissaa ympär maailman. Elokuussa törmättiin Gilillä, ku hyö tulivat min kotibaariin stalkkaamaan ja huutelivat sielt yhen makaamon pohjalta et OOTSIÄ PÄDE! MYÄ LUETAAN SUN PLOKII! Siinä otimma sitten useana iltana bintangin jos toisenkin ja oli helvetin mukava meininki. Arnan ja Arton reissuploki on tyystin toisenlainen ku tää miun. Heil on enempi asiallistakin informaatioo, julmetun komeita kuvia ja muutenki vähän siistimmän kuulimpi meininki kaikinpuolin, enemmän ajatuksella tehtyä tekstiä ja sillai. Ovat liikkuvaisempia ja seikkailullisempia ja tää on mainio matkaploki kaikin puolin! Lukekaa heti, kert heil on reissua enää hetki jälellä (ähäkutti sentäs! Joskaan ei täs ittelänikään enää montaa kuukautta jälellä oo et turha lällätellä...snif)


Lisäks lueskelen ajoittain sillontällön useita muitaki plokeja, joista osaa luen siks et ne on hauskoja, osaa siks et ne aina vituttaa ihan vitusti, osaa siks et niis on joku hyvä idea ja osaa siks et tuntee ittesä viksuks ku lukee jotain ihan hirveetä paskaplokia. Mut semmosii miä en jaksa ny ruveta tähä linkkiläjäks pykäämään.

Ui video sentäs. Innostuttaa listojen tekeminen nyt ku nää ähräsin. Seuraavaks voisin listata lempiruakani tai kertoa parhaat vitzini tai tai tai... hmmm....palaan asioihin, ehkä pikemmin kuin tohtisettekaan. Ulkona nimittäin tulee vettä ei-vain-saavista pelkästään niiku äsken vaan suorastaan jostain ammeesta nyt. Lits läts!


Edit 29.1.2013:

Lisään pari plokii, mitkä oon justiisa vasta löytäny ja nasauttanu oitis luettavien listalle.

Kaukana  Espoosta
Hianosti kirjotettu ja kuvitettu ploki on tämä! Kirjottaja Sussu asuu Oaklandissa ja remppaa taloa jossain pahamaineisella alueella. Löysin plokiin kun facessa levis kulovalkeen tavoin mainio Kermapersekirjoitus. Päläräsin vähä muutakin sisältöä ja hyväksi totesin. Seurantaan läks!

Reissausta ja ruokaa
Tämä ploki taas löytyi Kulutusjuhla.fi -sivuston kautta. Reissaus? Goood! Ruoka? Good! Asiaa sukelteluista, eläimistä ym? GOOOD! Plokin kirjottaja suunnittelee myöskin maailmalle hilpasemista pelkän menolipun kera. Pitää siis seurata kuinka homma etenee!


1 kommentti:

Google reader kirjoitti...

Sillontällön?
Mää kun en tykkää käyttää aikaani turhaan selailuun ja etsiskelyyn että oliskos nyt jotain uutta jossain, niin siirryin vuoskymmen sitten RSS-syötteisiin.

Google Reader toimii mainiosti eikä tarvii yhtään ettiä että josko vaikka moottoritien tai hiekkakikkareen puumalla olis jotain uutta kerrottavaa, vaan se latasee kaiken esille samantien kun siellä päässä julukaisua painetaan :)

https://www.google.com/reader

Tsekkaa myös nämä